Mini Junior

A Josera MiniJunior egy kiváló minőségű, gabona mentes eledel kistetű, junior kutyák Képtalálat a következőre: „josera mini junior”számára.

Kis kutyusunk számára, akik szeretnének megismerkedni a világgal. Speciálisan kifejlesztett tápunk a kistestű fajtákhoz tartozó kölyökkutyák egészséges fejlődéséhez nélkülözhetetlen összes tápanyagot a megfelelő mennyiségben és arányban tartalmazza. A kölyökkutya egészen felnőtt koráig etethető a termékkel tápváltás nélkül. A táp már a kezdetektől fogva megelőzi a fogkőképződést.

Jellemzők:

– A 3. hetes kortól ajánlott.
– Apró, ízletes szemcsék kacsával és lazaccal.
– Értékes zsírsavak tartalmaz az egészséges bőrért és a fényes szőrzetért.
– Jól emészthető összetételének köszönhetően csökkenti a bélsár mennyiségét.
– Teljesen kifejlett mini fajták etetésére is megfelelő.

Megköti a nyálban lévő kalciumot, ezáltal csökkenti a fogkőképződést. A lazacból származó értékes zsírsavak hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő fejlődéséhez. Az L-karnitin- és magas minőségű fehérjetartalom elősegíti a vázizomzat fejlődését, az atletikus alkat kialakulását. A taurin és az L-karnitin támogatják a szívműködést. Az apró szemcseméret elősegíti a kistestű kutyák számára a tápszemcsék tökéletes megrágását.

Összetétel:
kacsahúsliszt 23%; rizs; szárított burgonya;baromfizsír; burgonyafehérje;cukorréparost; lazachúsliszt 4%; hidrolizált baromfifehérje; karobliszt; ásványi anyagok(nátrium-tri-polifoszfát 0,35%); állati eredetű fehérje (hidrolizált);élesztő; gyógynövények; gyümölcsök; cikória gyökér(természetes inulinforrás); Új-Zélandi zöldhéjú kagylóhúsliszt (Perna naliculus)

Technológiai adalékanyagok:

Antioxidáns: természetes tokoferol kivonat